Børn elsker babybilleder

0
441

Denne artikel er baseret på et betalt samarbejde. Links i artiklen skal derfor betegnes som værende reklame. 

Der er nok aldrig blevet taget så mange billeder af nyfødte og babyer, som der bliver i disse tider. Vi har aldrig et kamera med os i lommen i form af vores smartphone, der tager bedre og bedre billeder. En meget stor del af disse billeder bliver dog også på telefonen eller kommer i bedste fald over på computeren og kan ses på vores tv skærme. Det er hyggeligt, men det ER bare ikke det samme som fysiske billeder der er blevet “fremkaldt” eller printet.

Ligesom der er noget specielt ved at sidde med en fysisk bog frem for at have den som e-bog, så er det også noget andet at sidde med fysiske billeder og kigge på dem. En ting er at det er hyggeligt for os, en anden ting er, at langt de fleste børn elsker at kigge på babybilleder, ikke mindst af sig selv.

Det er derfor en rigtig god ide at få printet en masse babybilleder og billeder af dine børn som helt små. Nå de bliver bare et par år vil de elske at sidde og studere dem, og i kan snakke meget om, hvordan det var da du var lille.

Du kan få dem printet professionelt hos fotoforhandlere og elektronikbutikker, men du kan også bare købe en photoprinter så du selv nemt kan printe dem du vil. Køber du blækpatroner her, behøver det ikke koste mange kroner at printe store billeder i god kvalitet.

Men du skal passe på, for at sidde og kigge på billeder af din baby kan gøre dig frygtelig skruk. Så hvis I ikke har planer om flere, kan det være farligt 🙂