Er børnetøj på abonnement en god ide?

0
1306

Når man bliver forældre, finder man lynhurtigt ud af, hvor dyrt det er, at have sat et liv til verden. En af de ting som man kan bruge næsten urimelig mange penge på er tøj. En af de absolut sværeste og dyreste ting, der findes, når det kommer til børnetøj, er at begrænse sig. 

Når man først er i en butik eller man sidder og klikker rundt i en webshop, er at man hurtigt har fundet mange flere ting, end man lige har regnet med. Man gik ind efter et par strømpebukser, men har fyldt favnen eller indkøbskurven med alt fra bluser, trøjer, bukser, leggins og pludselig bliver det flere tusinde kroner. Blot for at finde ud af, at ens lille guldklump vokser ud af det på et par måneder.

Ved at købe tøj på abonnement slipper man for dette, og den absolut bedste udbyder inden for dette er Wigga. Her betaler man et fast beløb hver måned og får en pakke med 8, 16 eller 24 stykker tøj alt efter hvilken pakke du vælger, det koster mellem 299 og 499 kroner og får de penge kan du så super lækkert økologisk tøj, og kan udskifte pakken efter en måned. 

Kan det betale sig??

Det helt store spørgsmål er naturligvis om det kan betale sig, og her er svaret både og. For i de første måneder hvor barnet vokser meget hurtigt, er der slet ingen tvivl om at det kan svare sig. Når barnet bliver et par år, er der ikke helt så meget fart på, og barnet kan ofte blive i den samme størrelse i mange måneder, og her begynder det at være mere tvivlsomt, om det økonomisk er en god ide. 

Vil man gerne have nyt tøj hver 3-4 måned til sit barn, er det en god ide, men hvis man gerne vil beholde det lidt længere, og eventuelt have til yngre søskende, så er det ikke lige så god en ide.