Trælegetøj – derfor

0
751

Når det kommer til legetøj, er der en ekstrem opfindsomhed blandt producenterne af legetøj, og der går ikke mange måneder eller måske nærmere uger mellem, at der kommet noget nyt på markedet. Ofte er det efterhånden i den mere kuriøse afdeling, da det meste langtidsholdbare legetøj er opfundet for længst.

Det er også grunden til at du bør overveje en gang eller to, om du vil hoppe med på dillen, hver gang der bliver introduceret noget nyt. Den dyreste post ved at lancere et nyt stykke legetøj er ofte prisen til at markedsføre det, der langt overstiger omkostningerne ved at lave det, hvilket ofte for det meste afspejler sig i kvaliteten af det, der bliver sendt på markedet og langet over disken i den lokale Fætter BR eller Toys R’ Us.

Hvis du vil købe noget der holder, og som ikke går af mode igen efter en sæson eller to, og måske endda også er her til dine børns børn, så skal du investere i noget trælegetøj. Det er lavet bedre, det kræver ofte lidt mere fantasi at lege med, og så er det bedre for naturen end alt det plastik, der er fyldt med giftige tilsætningsstoffer og kemikalier.

kommentér

Please enter your comment!
indtast dig navn